Pui traditional american

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 4492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 bucati piept de pui (sau curcan), fara piele si os, de 140 gr fiecare 
  • 1 ceapa, taiata rondele subtiri
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 lingura de curry
  • 3 rosii, tocate
  • 1 conserva mica de pasta de rosii (de aprox. 70 gr), amestecata cu 50 ml apa
  • 25 gr caise uscate, tocate marunt
  • piper, dupa gust
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • 25 gr migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui traditional american:

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox.3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o farfurie.

Se adauga ceapa si usturoiul in tigaie si se prajesc aprox. 5 minute, pana cand cepa s-a inmuiat.
Se adauga lingura de curry si se caleste totul 1 minut.Se pun apoi rosiile cu sucul lor,pasta de rosii amestecata cu apa, caisele, cimbrul si piperul si se dau intr-un clocot.

Se pune din nou carnea in cratita.Se micsoreaza flacara la minimum, se acopera si se fierbe inabusit 10 minute, apoi se ia capacul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute .Se serveste decorata cu migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui traditional american" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tempura de pui