Puisori veseli

de alice_frumi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 4279 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si..........frumos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lingurite mustar
  • patrunjel
  • 12 boabe de piper
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori veseli:

Se fierb ouale tari si le cureti de coaja. Le tai pe jumatate pe lungime si scoti cu grija galbenusurile pe care le pisezi cu furculita. Le amesteci cu mustarul si pui compozitia in jumatatile de ou. Le pui frunzulite de patrunjel drept aripioare, boabe de piper in loc de ochi si bucatele micute de morcov drept cioc.

 

TIPS-URI

1

Ca sa le cureti mai usor de coaja, dupa ce au fost fierte ouale le bagi in apa rece si le lasi 5  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori veseli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar