Pulpă de berbec la tavă

de florian in Oaie, 27 Noi 2010 | 23848 vizualizari

COMENTARII (17)

corina241 1

27.11.2010, 11:20

moa,ce-i aicisi sunt prima

marcela1979 1

27.11.2010, 11:30

imi ploua in gura

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 11:58

ce bunaciune......................

aziz 1

27.11.2010, 12:05

adevarat Maestro ,ti-as spune in greaca sa se asorteze cu bunacinea dar.....habar nu am

Ligia Bxl 1

27.11.2010, 12:18

valeleuuuu ce bine arata bunatatea asta 5 furci de la mine ca nu se mai poateee

florian 1

27.11.2010, 12:18

... Κανένα πρόβλημα Aziz! ...adică...nicio problemă!

RuxyRux 1

27.11.2010, 12:38

Ma faci sa mananc carne...arata de top 5*****

ela 1

27.11.2010, 12:42

wow,ce bine arata

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 15:06

Super aromat*****
Am invatat de la soacra mea ( in tarile arabe se gateste preponderent carnea de oaie),o taranca din Yaffa, ca pentru a obtine o friptura cat mai buna sa gatesc pulpa din fata fiind mai frageda.

silvi0ara 1

27.11.2010, 16:20

Minunat.

Corinuta 1

27.11.2010, 21:55

Deci, WOOW!!!!

diaconta 1

27.11.2010, 22:05

Maestro 5 furcute si o fi simplu pentru tinepentru mine ,nu prea

MIUTA 1

27.11.2010, 23:36

super

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:59

arata nemaipomenit si reteta pe masura

MVMih 1

08.04.2011, 13:14

Super Super. La multi ani!

kukibella 1

08.04.2011, 13:27

La multi ani!!!

adry88 1

13.05.2011, 15:56

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Berbecut la protap