Pulpă de miel gătită în vasul roman

de Panacris in Oaie, 24 Ian 2015 | 6257 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

24.01.2015, 18:46

Ce frumos s-a rumenit!Bunăăăăăăăăăăă!

Merisor 1

24.01.2015, 19:00

Ce bine arata!

Panacris 1

24.01.2015, 19:07

Deja jumate s-a duuuuuss ,)

reisnaor_2006 1

24.01.2015, 19:28

buna rauuuuuuuuuu

Lau 1

24.01.2015, 19:51

ce bine arata

simona72 1

24.01.2015, 19:57

Azi am avut si noi friptura de miel...ultima rundade la congelator!! Imi place muuult!!

Bya Ralu 1

24.01.2015, 20:04

ce fain arata

Panacris 1

24.01.2015, 20:21

Simona, exact așa a fost și la noi,) Mai am ceva organe de miel

MotanLaOale 1

24.01.2015, 20:22

buna buna

mihaelar63 1

24.01.2015, 21:08

Eu mai am din miel doar prapurele . tot spun ca am sa-l folosesc la ceva tocatura ))

MOKUSKA 1

24.01.2015, 21:44

minunata

deyutzky 1

24.01.2015, 22:16

apetisanta

Panacris 1

25.01.2015, 09:21

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

mirela0911 1

25.01.2015, 15:48

elucubratiiculinare 1

25.01.2015, 18:53

ce buna este carnita de miel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la ceaun cu piure de dovlecei