Pulpa de miel impanata, la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2010 | 8157 vizualizari

 

O fripturica foarte buna care merge perfect cu salata de cartofi

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • slanina afumata
  • 4 linguri untura de porc
  • 200 ml vin alb
Pt salata de cartofi:
  • cartofi 1 kg
  • 5 oua
  • 2 cepe proaspete
  • 1 feliuta ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ulei de masline 4 linguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel impanata, la cuptor:

Se spala pulpa ,se cresteaza cu varful cutitului din loc in loc si se pun bucatele de usturoi si slanina taiate in feliute,

se condimenteaza cu sare si piper, se unge bine cu untura, se pune intr-un vas pulpa, se pune 1 pahar de vin alb si se da tava la cuptor pentru 1 ora.Se completeaza cu vin din   cand in cand.

Cartofii se fierb in coaja ,se curata si se taie cubulete ,ouale se fierb tare si se razuiesc,ceapa se taie pestisori.

Se amesteca cartofii cu ceapa,oul razuit ,ulei sare si piper si ardei rosu taiet cubulete.

Se serveste salata de cartofi cu friptura de miel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc prajita in ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi