Pulpa de miel in sos rosu

de Sim0na in Oaie, 23 Iul 2012 | 3653 vizualizari

 

Sursa: http://caietcuretete.blogspot.ro/2012/01/pulpa-de-miel-in-sos-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 3 cepe
  • 2 tije telina
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • 200 ml suc rosii
  • 250 ml vin roze
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in sos rosu:

Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o  si am taiat-o bucati potrivite.

Ceapa am taiat-o solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei. Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari. Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca. 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.

Am servit cu  mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

laura_n 1

24.07.2012, 08:37

Simo...este delicioasa rau.
dar...daca mi-ai facut pofta, tre'' sa imi dai...macar un oscior )

madi_marin 1

24.07.2012, 11:08

imi place la nebunie carnea de miel... as papa o portie...ca tot se apropie pranzul...

Sim0na 1

24.07.2012, 11:33

privatelaura, iti dau o portie.. ca oscioare n-am
madi_marin, si ptr tine o portie virtuala!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura