Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot

de katty in Slow Cooker, 4 Iul 2021 | 3157 vizualizari

 

Pentru ca imi propusesem sa gatesc o pulpa de miel dar nu aveam atata curaj sa pornesc cuptorul pentru mult timp am pregatit la Crock-Pot. A iesit o bunatate de friptura moale si aromata.Am servit-o cu cartofi la cuptor si un sos de usturoi si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • oregano
  • cimbru
  • piper cu usturoi
  • boia dulce
  • 150 ml vin roze
  • 1 lingura ulei
  • cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot:

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc. Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine. Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul. Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata. Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos. Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L