Pulpa de porc cu ciuperci la tava

de madi_marin in Porc, 26 Sep 2010 | 22312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc (sau piept, ceafa....)
  • 500 g ciuperci mici
  • condimente pentru friptura
  • 1 pahar cu vin
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la tava:

Carnea se spala , se sterge si se taie in bucatele mici. Se ung bucatelele cu ulei si se presara cu condimente.

Ciupercile se trec si ele pe sub un jet de apa rece , apoi se scurg.

Intr-o tava de cuptor se pune ulei, apoi carnea si o cana cu apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana scade apa, apoi se adauga ciupercile si vinul si se lasa sa se rumeneasca frumos. Se mai pune apa calda din cand in cand daca e nevoie.

Se serveste cu garnitura si salata la alegere.

Noi am servit cu piure, mujdei si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (25)

elena1988 1

22.03.2011, 18:18

wetr3e 1

02.03.2012, 16:48

acum incep sa o fac,abia astept sa ma infrupt din ea

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:54

ce bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]