Pulpa de porc cu ciuperci la tava

de madi_marin in Porc, 26 Sep 2010 | 22365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc (sau piept, ceafa....)
  • 500 g ciuperci mici
  • condimente pentru friptura
  • 1 pahar cu vin
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la tava:

Carnea se spala , se sterge si se taie in bucatele mici. Se ung bucatelele cu ulei si se presara cu condimente.

Ciupercile se trec si ele pe sub un jet de apa rece , apoi se scurg.

Intr-o tava de cuptor se pune ulei, apoi carnea si o cana cu apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana scade apa, apoi se adauga ciupercile si vinul si se lasa sa se rumeneasca frumos. Se mai pune apa calda din cand in cand daca e nevoie.

Se serveste cu garnitura si salata la alegere.

Noi am servit cu piure, mujdei si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]