Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi

de katty in Porc, 31 Mai 2020 | 7205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa porc (700 gr)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de ulei
  • 100 ml vin rose
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi:

Asezam pulpa spalata intr-o tava.

Presaram condimentele (sare, piper, boia, cimbru) si masam usor carnea. Stropim carnea cu ulei.

Punem vinul in tava, foaia de dafin  si cateii de usturoi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor. Lasam 30 de minute, dupa care scoatem folia. Stropim carnea din cand in cand cu sosul format. Lasam carnea pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]