Pulpa de porc marinata cu Vegeta

de -Licurici- in Porc, 27 Iun 2017 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare
  • mustar - pentru sos.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata cu Vegeta:

Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.

Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.

Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se asaza carnea. 

Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160 ob C, 2 ore.

Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.

Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.

Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se ingroasa putin, apoi se pune intr-un bol.

Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata cu Vegeta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu 5 arome chinezesti