Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval

de botcrina in Porc, 10 Ian 2012 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpă de porc medie
  • 300 g carne tocată
  • 3-4 cătei de usturoi
  • 100 g caşcaval
  • sare, piper după gust
  • cimbru uscat,
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval:

Desfacem pulpa cu un cuţit astfel încât să o putem rula după aceea.

Pregătim carnea tocată amestecând-o cu usturoi pisat, sare şi piper. Apoi o întindem peste pulpa de porc şi in mijloc punem caşcavalul. Rulăm pulpa de porc şi o prindem cu scobitori.

Deasupra ungem carnea cu ulei si presărăm cimbru, sare şi piper.

O dăm la cuptor, până se rumeneşte bine.

Se poate servi cu o garnitura de cartofi, alături de un pahar de vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc