Pulpa de pui imbracata in bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 26 Apr 2011 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de pui
  • 2 felii bacon
  • 4 cartofi potriviti
  • ½ morcov
  • ½ ardei rosu
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • Sare,piper,chili
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui imbracata in bacon:

Pulpa de pui se condimenteaza cu sare,piper si chili,se cresteaza si se inveleste in 2 felii de bacon care se leaga cu 2 foi de ceapa verde. Pulpa se aseaza intr-un vas termorezistent.

Cartofii taiati cubulete si morcovul rondele se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se pun in vas,pe langa pulpa. Peste se aseaza ardeiul taiat si ciupercile felii. Firul de ceapa se impleteste si se aseaza peste cartofi. Se  pun 100 ml apa si 1 lingura ulei si se condimenteaza.

Se baga la cuptor pentru aprox 35 minute. Se serveste cald alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui imbracata in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]