Pulpa de purcelus la tava

de Constelatialeu in Porc, 8 Sep 2015 | 6910 vizualizari

 

Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de purcelus,cca 2,200 Kg
  • catei de usturoi,sa fie,sa se ajunga
  • ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • 1 pahar cu vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de purcelus la tava:

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline, presaram cimbru.

Asezam pulpita intr-o tava in care am pus hartie de copt,turnam vinul si apoi impachetam pulpita-n hartie de copt.

Dam tava la cuptor,la foc mic, cca 2 ore. Dupa doua ore desfacem hartia de copt si mai lasam cca 1 ora sa se rumeneasca bine.

Daca vrem mai punem si garnitura, daca nu e buna pulpita si fara garnitura,doar cu niste muraturi langa.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcelus la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc