Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 7384 vizualizari

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 20:13

Cris Multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 20:13

Bya te servesc cu drag!

Lia_ 1

29.08.2013, 22:20

arata wow ... nu stiu ce gust da bereea asta in mancaruri ca n-am folosit decat vin

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 22:53

Multumesc Lia.

mihaelar63 1

30.08.2013, 10:09

Foarte buna Si eu am gatit cu bere bruna Merge bine si la marinata pentru gratare fie de orc , fie de vita .

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 11:22

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:25

Ce bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

07.07.2014, 19:45

Chiar este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu galusti