Pulpe crocante la cuptor

de lucy2002 in Pui, 9 Dec 2019 | 9263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele de pui
  • 10 catei usturoi
  • 4-6 linguri de faina alba
  • 10-12 linguri de fulgi de porumb
  • 3 linguri mustar
  • o lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita cimbru
  • 8 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe crocante la cuptor:

Pulpele se curata, se spala si se lasa sa se scurga apa din ele. Dupa ce s-au zvantat, se presara sare si piper.

Intr-un castron amestecam mustarul cu uleiul ca la maioneza pana obtinem o pasta in care adaugam usturoiul zdrobit marunt.

Zdrobim fulgii de porumb cu facaletul si ii amestecam cu boiaua dulce, cimbrul si faina.

Trecem cate un copanel prin amestecul cu mustar, scuturam putin excesul apoi dam pulpa prin amestecul cu fulgi de porumb si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Procedam asa cu toate copanelele.

Introducem tava la cuptorul preincalzit la 185 grade, pentru 45 minute. Dupa 20-25 minute intoarcem pulpele sa se coaca uniform.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

Merisor 1

10.12.2019, 05:26

Bune, bune!

oanapl 1

10.12.2019, 23:04

Delicioase!

dantes 1

17.12.2019, 12:56

Gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan