Pulpe cu cartofi la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 22 Iun 2010 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • o cana cu apa
  • 2-3 linguri de ulei
  • o cratita
  • un capac potrivit cratitei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).

Pe capac se pun pulpele, una langa alta, cartofii curatati si taiati dupa preferinte.

Condimentam cu sare si piper , stropim cu 2-3 linguri de ulei, apoi cu o cana de apa si dam la cuptor pt aproximativ o ora.

La jumatate intervalului intoarcem pulpele si cartofii.

Mie aceasta metoda mi se pare cea mai buna, nu consumam nici mult ulei si se face si mai rapid decat la tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

23.06.2010, 13:38

sunt slabuta nu rau ...dar e bine asa...daca ma place iubitul meu asa ce mai conteaza

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 13:52

normal, fata am glumit, bine acum ce sa faca si el daca te are pe cap, slaba, grasa esti a lui

Rocsi 1

23.06.2010, 13:56

ha ha ha...el ma are pe min pe cap eu pe el si tot asada ne intelegem noi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]