Pulpe cu sos de gulie

de mihaelaM in Pui, 18 Iul 2011 | 5397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 gulie
  • 1lingurita faina
  • 2 linguri bulion de ardei
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu sos de gulie:

Pulpele le taiem bucati ,le spalam apoi le punem in tigaia dry cooker,pana se fragezesc.

Intre timp curatam gulia o dam pe razatoarea cu ochiuri mari apoi o punem in craticioara cu putina apa,sa fiarba(cam 30-35 min)

Faina o punem intr-o farfurioara cu putina apa rece si amestecam usor pana se omogenizeaza.

Cand gulia este fiarta punem amestecul de apa cu faina,usturoiul taiat bucatele mici,bulionul de ardei,sucul de rosii,bucatile de carne,foaia de dafin,sarea,piperul peste care vom mai pune o cana de apa,cat sa acopere totul.

Mai lasam cam 10-15 min dupa care stingem focul si punem mararul taiat marunt. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu sos de gulie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui