Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe curcan fierte in prealabil,
  • 1ardei gras,
  • 1morcov,
  • 2cartofi,
  • o mana de brocoli,
  • vegeta,
  • sare,
  • condimente,
  • smantana 3linguri,
  • 1lingurita de boia,
  • 1borcan ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume in vas roman:

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta compozitie.Se pun pulpele peste legume,se acopera cu capacul si se da la cuptor 2ore,dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor 20-30minute.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

17.04.2010, 00:24

mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu

ela 1

17.04.2010, 00:37

nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze

babi5 1

14.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bucatele de curcan cu mazare si morcovi de primavara