Pulpe de curcan în crustă de muștar

de Panacris in Curcan, 30 Iul 2014 | 8692 vizualizari

 

Doar atât vă spun:Ssseeennnzzzaațțiiioonnaalleeee! :-* De data asta la cuptor;) :D Culmea încă nu l-am botezat :)) Laurențiu- Ionel, nu are asemenea capacitate:D :)) Plus că, cuptorul ”plânge” că l-am trecut pe ”repaus” :)))

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan, două bucăți,
  • muștar dulce 4 linguri,
  • usturoi nou 4-5 bucăți,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • sare aromată a la Panacris 1 lingură,
  • boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • apă minerală o cană, adică cca. 250 ml,
  • roșii 3-4 bucăți,
  • ceapă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan în crustă de muștar:

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele se crestează, apoi se ”masează” cu sosul de mai sus. Se așează într-o tavă rezistentă la căldură, pe lângă pulpele de curcan , se așează roșiile, ceapa și ardeiul, și se dau  la copt, în cuptorul preîncins cca. 10 minute, apoi se adaugă apa, se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu, și se lasă la gătit cca. 40 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare cu legumele coapte sau cu o garnitură preferată;) Spor și poftă bună! ;)

TIPS-URI

1

Sper că am menționat tot ce trebuie :D :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan în crustă de muștar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]