Pulpe de pui, crocante si picante

de lia maria in Pui, 11 Apr 2010 | 8942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui, fierte
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare, piper, boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, crocante si picante:

Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor.

Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale.

Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul de pesmet .

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

se servesc simple sau cu diferite garniture : legume,cartofi,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, crocante si picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

11.04.2010, 13:58

nadina73 1

11.04.2010, 22:34

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu rosii