Pulpe de pui, crocante si picante

de lia maria in Pui, 11 Apr 2010 | 9064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui, fierte
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare, piper, boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, crocante si picante:

Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor.

Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale.

Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul de pesmet .

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

se servesc simple sau cu diferite garniture : legume,cartofi,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, crocante si picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de curry si legume sote