Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi

de CookieMonster in Pui, 8 Iul 2013 | 3983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 ml bere
  • 2 fire usturoi
  • 4 ridichi
  • 3 linguri ului
  • 2 linguri sos soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi:

Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante.

Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele. 

Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minute si stingem cu bere.

Cand lichidul este pe jumatate evaporat adaugam sosul de soia si lasam la foc domol 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]