Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi

de JustLoveCookin in Pui, 3 Feb 2011 | 4190 vizualizari

 

Un exemplu de cina destul de rapida si in acelasi timp delicioasa.

 

INGREDIENTE

  •   Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 400 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb sec
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi:

Calim in 1-2 linguri de ulei o ceapa si 2 morcovi.

Asezam deasupra pulpele  curate , uscate , frecate bine cu sare si piper. Acoperim partial cu un capac si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti, dupa care turnam un pahar de vin alb sec si cateii de usturoi usor zdrobiti cu lama unui cutit.

Lasam vinul sa se evapore si punem si ciupercile.

Din graba,eu am folosit o conserva insa cu ciuperci proaspete totul va fi si mai delicios.Cand acestea din urma vor fi gata, deci in cateva minute, luam de pe foc si servim.

Aveti grija totusi, ca pielea crocanta pe cat e de buna, pe atat ingrasa. In rest, ce sa mai spun decat : s-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla Cacciatora