Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale

de ela in Pui, 29 Ian 2012 | 5203 vizualizari

 

am tot vrut sa incerc combinatia asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe de pui inferioare
  • 250 ml suc de portocale
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • 2 clementine
  • 1fir de praz mai mare
  • usturoi(2-3catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale:

Incalzim intr-o craticioara 250ml suc de portocale,in care topim o lingura de miere si adaugam condimentul de pui,sare si piper dupa gust.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si rasturnam sosul peste ele.

Spalam cu apa fierbinte clementinele, le taiem felii si le punem in tava.

Taiem rondele prazul si il adaugam in tava.

Usturoiul il curatam si il tocam marunt si il punem deasupra.

Dam la cuptor(eu mi-am cumparat un cuptor electric si le-am pus in el,45minute la 230grade...au iesit nemaipomenit de moi).Lasam pana se rumenesc frumos pulpele.Servim cu piure de cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creamy chicken&bacon rolls