Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale

de ela in Pui, 29 Ian 2012 | 5084 vizualizari

 

am tot vrut sa incerc combinatia asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe de pui inferioare
  • 250 ml suc de portocale
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • 2 clementine
  • 1fir de praz mai mare
  • usturoi(2-3catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale:

Incalzim intr-o craticioara 250ml suc de portocale,in care topim o lingura de miere si adaugam condimentul de pui,sare si piper dupa gust.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si rasturnam sosul peste ele.

Spalam cu apa fierbinte clementinele, le taiem felii si le punem in tava.

Taiem rondele prazul si il adaugam in tava.

Usturoiul il curatam si il tocam marunt si il punem deasupra.

Dam la cuptor(eu mi-am cumparat un cuptor electric si le-am pus in el,45minute la 230grade...au iesit nemaipomenit de moi).Lasam pana se rumenesc frumos pulpele.Servim cu piure de cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui si ciuperci reteta simpla si delicioasa