Pulpe de pui cu dovlecei

de katty in Pui, 4 Sep 2017 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 dovlecel mediu sau 2 mai mici
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe mai mici
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 ml rosii pasate
  • 100 ml supa de pui
  • rozmarin uscat
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 frunza de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecei:

Spalam pulpele, le scurgem bine si le dam cu sare si piper. Le punem la prajit in uleiul  de masline pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem  pe o farfurie...

In uleiul ramas punem la calit cepele curatate si taiate in patru. Cand incep sa se inmoaie adaugam usturoiul, apoi atingem cu supa de pui. Adaugam vinul, rosiile,punem pulpele de pui inapoi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam sare, piper dupa gust, rozmarin si fierbem la foc mic pana se inmoaie legumele si sosul scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei