Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi

de mirela0911 in Pui, 1 Ian 2011 | 7126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 500 g cartofi rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 1/2 lgt boia dulce
  • sare, piper dupa gust
  • putin cimbru
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 mere
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi:

Se spala pulpele, se taie in doua si se sterg bine cu prosop de bucatarie. Uleiul se amesteca bine cu celelalte condimente. Pulpele se pun intr-o tava incapatoare si se ung bine cu uleiul. Cartofii se curata si se taie felii mai mari si se aseaza in jurul carnii. Se da tava la cuptor la 200 grade in jur de o ora, o ora si ceva (depinde de cuptor).

Inainte cu aprox 20 minute de a fi gata, se scoate tava din cuptor, se intorc cartofii pe partea cealalta, se pune ceapa rosie taiata felii, lamaia taiata in 6-8 bucati si merele curatate si taiate felii (sau cum doriti). Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos toate. 

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie, mere si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca