Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 3 Mai 2016 | 9405 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe youtube, intr-un video.
Daca erau feliile de bacon mai subtiri era perfect, au fost prea groase.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 pulpe de pui
  • 10-14 felii de bacon
  • mustar
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • putina apa
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor:

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu mustar si se presara condimentele deasupra.

Fiecare pulpa de pui se inveleste cu 2 felii de bacon, de jur imprejur, daca aveti nevoie folositi scobitori.

Se pun intr-o tava de ceramica, se pune putina apa si vinul alb.

Usturoiul se taie feliute si se pune in tava, se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, intre timp se intorc pe partea cealalata.

Se scoate tava din cuptor, se muta bucatiile de pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor pentru circa 10 minute, pana se rumenesc deasupra.

Se servesc cu cartofi noi.

TIPS-URI

1

preparati si un sos de mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

sebirizescu 1

03.05.2016, 22:36

super bune!

Zamfira 1

03.05.2016, 23:08

Bya Ralu 1

04.05.2016, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker