Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie

de katty in Pui, 3 Ian 2016 | 3456 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de atata porc, hai sa o schimbam pe pui, dar nu oricum , ci tot cu aroma de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 1 portocala mare sau 2 mici
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie:

Spalam pulpele si le scurgem bine de apa. Cu un cutit ascutit crestam pulpele deasupra , oblic de 2-3 ori.Amestecam 20 gr unt usor  inmuiat  cu sare, piper si cimbru uscat si frecam bine pulpele de pui, pe care le asezam in tava. Curatam ceapa si o taiem  in felii mai grosute.  Spalam bine portocala, taiem capetele, apoi o taiem in felii, pe care le asezam in tava.  Punem restul de unt in tava, stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana pulpele se rumenesc frumos si ceapa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lina24 1

07.01.2016, 13:53

katty 1

07.01.2016, 15:31

Multumesc !

CarmenBlue 1

12.01.2016, 13:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de iaurt si curry