Pulpe de pui cu praz si ciuperci

de deliciousflavours in Pui, 28 Feb 2012 | 8483 vizualizari

 

Am vazut aceasta mancarica la o diva in bucatarie :) si am si incercat-o repede repejor. Asta s-a intamplat pe la mijlocul lui decembrie…de atunci am mai pregatit-o de cateva ori, iar acum a venit randul sa o si postez.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocanele de pui
  • 250 gr praz
  • 250 gr ciuperci
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 200 ml supa pui
  • 250 gr smantana pentru gatit
  • patrunjel
  • tarhon
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz si ciuperci:

 Incingem putin ulei de masline intr-un vas si prajim ciocanelele de pui pe toate partile, pe care le-am condimentat in prealabil cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Adaugam ciupercile taiate feliute si lasam sa se caleasca circa 5-10 minute. Dupa acest timp adaugam si prazul taiat rondele, prajim totul la foc mediu timp de aprox 10 minute.

Turnam supa de pui, smantana amestecata cu faina si lasam sa fiarba 10-15 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Inainte sa fie gata presaram patrunjelul si tarhonul.

Este un preparat usor de gatit si foarte gustos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui