Pulpe de pui cu smantana

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2010 | 6607 vizualizari

 

Va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 150 g smantana
  • un pahar cu vin alb
  • ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana:

Spalam pulpele si lasam la scurs.Taiem ceapa si o calim in putin ulei  adaugand si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam  vinul si putina apa si lasam sa se inabuse 15-20 min la foc potrivit dupa care se adauga smantana, amestecam  si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.Se ia de pe foc , se asezoneaza cu patrunjel verde si se servesc  calde alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de dovlecei trasi in unt peste care am adaugat usturoi zdrobit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc