Pulpe de pui cu sos

de -Licurici- in Pui, 5 Noi 2016 | 11123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare;
  • 5-6 catei de usturoi;
  • 4 linguri bulion,
  • 2 linguri sos chilli dulce;
  • ulei;
  • sare cu ierburi aromatice;
  • piper;
  • rozmarin;
  • patrunjel.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos:

1.             Pulpele se spala, apoi se dau cu sare si piper, pe ambele parti si se prajesc in 2-3 linguri de ulei.

2.             Se rumenesc pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.

3.             In uleiul ramas, se pune usturoiul maruntit, se caleste putin, apoi se dauga bulionul, sosul de chilli si putin rozmarin uscat.

4.             Daca este nevoie, se mai adauga sare si piper.

5.             Sosul se pune peste pulpe si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 min.

6.             La sfarsit, se adauga putin patrunjel tocat.

7.             Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

07.11.2016, 03:52

Ce frumoase -s asa in sos rosu

anca_rm 1

07.11.2016, 10:09

gustoase sunt

-Licurici- 1

07.11.2016, 11:46

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu sos de vin si lapte de cocos