Pulpe de pui cu sos de ceapa

de MotanLaOale in Pui, 27 Mar 2013 | 12136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta tomate
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ceapa:

Pulpele de pui se curata si se spala bine.

Ceapa se cutata si se toaca marunt.

Morcovul se curata si se taie rondele.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta, piper si boia dupa gust.

Se adauga si morcovul, putina apa si se  fierbe 5 minute.

Pulpele se presara cu vegeta, piper si boia si se pun in cratita peste ceapa si morcovi.

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert pana este gata carnea, asa era reteta originala.

Eu de lenes am pus cratita in cuptor pentru 30-40 minute.

Am intors pulpele de doua ori.

Aproape de final se pune pasta de tomate si usturoiul taiat feliute si se mai tine la cuptor 10 minute.

La final se presara patrunjel tocat.

Este foarte buna cu mamaliguta si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara