Pulpe de pui cu sos de lamaie

de silvi0ara in Pui, 16 Mar 2010 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • zeama de la 2 lamai
  • 200ml apa
  • Pentru garnitura:
  • 500 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina de orez(amidon,sau faina normala)
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 lingurita busuioc proaspat tocat
  • 1/2 lingurita rozmarin proaspat tocat
  • sare si piper
  • 6 forme de tarta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de lamaie:

Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza dupa gust,iar la sfsrsit turnam zeama de lamaie si apa.Se baga la cuptorul incins la 200gCpentru 30-40 de minute.

Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si verdeata tocata marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.(eu am folosit o forma cu 6 cupe).
Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si rumenit