Pulpe de pui cu sos de rosii

de lavinia24 in Pui, 4 Mar 2011 | 6980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente
  • 3-4 linguri sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:

Pulpele se curata si se spala,se pun intr-un vas,se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,se adauga usturoi maruntit si ceapa juliensi sucul de rosii diluat cu apa.Se adauga la cuptor pentru 30-40 min la foc potrivit,si se serveste cu garnitura,dupa preferinte.Eu am ales piureul de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de mamaliga cu carne de pui