Pulpe de pui cu sos de rosii si masline

de Miha in Pui, 28 Dec 2010 | 4378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • rasnita Konatyi "Verdeturi italiene"
  • un pumn de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g paste
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si masline:

Copanelele de pui se condimenteaza cu condimentele din rasnita Kotanyi, cu veselie si simt de raspunedere. :))

Se sareaza doar daca mai considerati a fi necesar.

Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul, se amesteca in sucul de rosii. Se pune intr-un vas termorezistent. Punem si maslinele. Deasupra asezam copanelele condimentate, stropim cu putin ulei de masline si dam vasul la cuptor la foc mediu pana scade zeama si carnea este frumos rumenita.

Se servesc calde cu garnitura de paste cu usturoi.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul la foc mic. "Perpelim" :)) putin pastele, saram si piperam dupa gust, iar la sfarsit adaugam usturoiul pisat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor