Pulpe de pui cu sos teriyaki

de Mitinita in Pui, 16 Noi 2017 | 5802 vizualizari

 

Pulpe de pui cu sos teriyaki este o reteta din bucataria japoneza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de miere de albine
  • 25 ml suc de portocale
  • 30 ml sos de soia
  • 1/2 lingurita ghimbir ras sau pudra
  • 1/2 lingurita ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos teriyaki:

Mierea de albine, sucul de portocale, sosul de soia, ghimbirul si uleiul de susan se amesteca bine intr-un bol.

Se adauga pulpele de pui curatate si spalate.

Se amesteca bine si se acopera bolul cu un capac sau cu folie alimentara.  De asemenea, puteti folosi o cutie de plastic cu capac.

Se pune bolul la frigider pentru 2 ore sau peste noapte.

Pulpele se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-40 de minute, la 180 de grade C sau la foc mediu.

Se servesc cu orez la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla