Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 24302 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

12.01.2012, 00:21

bune si sanatoase!

deyutzky 1

12.01.2012, 01:39

victo_53 1

12.01.2012, 03:04

In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza

Ina 1

12.01.2012, 07:55

Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa

MotanLaOale 1

12.01.2012, 09:04

adry88 1

12.01.2012, 10:25

place

Rocsi 1

12.01.2012, 11:07

ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:45

da este,orice iese bun in ea

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:46

ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin

Lau 1

12.01.2012, 11:48

bun

gaby_gabytza 1

12.01.2012, 12:52

gustos si apetisant

Bya Ralu 1

12.01.2012, 13:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la dry cooker