Pulpe de pui gratinate in vasul roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2010 | 14356 vizualizari

 

usor,rapid si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe pui fara piele
  • 3 linguri unt
  • 6 linguri pesmet
  • 3 lingura ulei masline
  • 4-5 dinti usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 50 g cascaval ras
  • 50 ml vin alb
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • frunze telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui gratinate in vasul roman:

Se condimenteaza pulpele cu sare piper,delikat(optional) si se pun in vasul roman uns cu `putin ulei ,se pun si bucatele de ardei  si ceapa la fel si cateva frunze de telina daca va plac da o aroma foarte buna. Se pune si o canita de apa se da tava la cuptor pentru 30 minute la 170 grade,se acopera cu folie de aluminiu sau un capac pt a nu se usca prea tare carnea

Pesmetul se amesteca cu untul topit si 1 lingura ulei masline dupa care  se pune usturoiul pisat putina sare si piper dupa care se pun peste pulpele prajite deja,pe fiecare in parte cate 1 lingura buna,dupa care se pune cascaval ras si se stropesc cu vinul alb dupa care se  da tava la cuptor pentru inca maxim 10 minute.

Cand pulpele sant gata rumenite se scot si se servesc cu garnituta de cartofi ,orez sau legume fierte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui gratinate in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copane umplute