Pulpe de pui în bacon

de diaconta in Pui, 14 Iun 2012 | 7541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 5 felii bacon
  • Sare
  • Piper macinat si boabe
  • Boia de ardei
  • O lingurita pudra de usturoi
  • ½ lingurita praf de rozmarin
  • Ulei
  • Supa de legume
  • 200 ml bere
  • O lingura miere de albine
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui în bacon:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop absorbant,se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper ,boia si pudra de usturoi.Punem si crengutele de rozmarin,acoperim cu folie si lasam la frigider cateva ore.

Invelim pulpele in feliile de bacon,le asezam intr-un vas in care am pus  putin ulei.Punem supa de legume si berea ,acoperim vasul cu folie de aluminiu sau cu un capac si-l punem in cuptorul preincalzit.

Dupa jumatate de ora,scoatem folia si le lasam sa se rumeneasca.Le mai intoarcem ca sa nu se arda baconul.Lasam pana scade tot lichidul.

Spre final ungem pulpele cu uleiul din tava cu ajutorul unei pensule,presaram boia de ardei si mierea de albine.Mai lasam la cuptor pana cand formeaza o crusta frumoasa deasupra.

Le-am servit cu cartofi noi la cuptor si salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui în bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (44)

diaconta 1

16.06.2012, 20:22

Dorin

mirela0911 1

23.06.2012, 22:40

Chiar demult nu le mai vazusem!

diaconta 1

23.06.2012, 23:23

Mirela v-am lasat sa le duceti dorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kebab indian cu fasole rosie si orez