Pulpe de pui in sos cu busuioc

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Oct 2013 | 5412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sau 4 pulpite de pui)
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • patrunjel proaspat, verde
  • cateva frunzulite/ramurele de busuioc uscat
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si un varf de cutit cu ardei iute pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos cu busuioc:

Rumenim pulpitele/copanelele, adaugam morcovul feliat si ardeii toacati marunt. Cand s-au inabusit usor, presaram condimentele si adaugam vinul alb.

Lasam carnea sa fiarba pana este bine patrunsa. Punem bulionul, aromam cu busuioc si usturoi, si lasam sa scada pana sosul format ramane dens. Presaram patrunjelul tocat si servim, optional, cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas