Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii

de adry88 in Pui, 6 Iun 2011 | 5605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • 1/2 lingurita rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii:

se spala pulpele si se pun la fiert in apa cu sare,1 foaie de dafin

se spumeaza de cate ori este nevoie

se curata ceapa,se taie marunt ,se adauga in uleiul incalzit

se curata usturoiul si se piseaza,se adauga peste ceapa

rosiile se taie marunt si se adauga peste ceapa,se adauga si sucul de rosii,pulpele,sare,rozmarin dupa gust

se lasa cca 5 min sa fiarba impreuna dupa care se poate servi

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (29)

MVMih 1

19.06.2011, 22:25

Dia! Pana la urma ce sa mai zic....dar la Eduard (daca e bine scris) pare clar..."capul sus si pieptu afara"

adry88 1

04.07.2011, 14:49

sunt fata ca sa va raspund la dilema,scuze dar nu am vazut pana acum

horia 1

06.07.2011, 22:00

ce bine arata!iti multumesc ptr. comentariu.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos de rosii si cartofi