Pulpe de pui in sos de sfecla rosie

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2012 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper alb,frunze de ardei iute
  • 1 cutie de rosii cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de sfecla rosie:

Pulpele le punem in apa cu sare la fiert timp de 15-20 minute.Intr-o tigaie punem ceapa taiata marunt,ulei de masline,usturoiul il dam pe razatoarea mica,iar sfecla pe razatoarea mare.Se pun toate la calit,dupa care se stinge cu vin rosu,condimentam si punem pulpele,se adauga si cutia de rosii cubulete,si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie,se lasa pana scade sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si cus-cus