Pulpe de pui in sos de sfecla rosie

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2012 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper alb,frunze de ardei iute
  • 1 cutie de rosii cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de sfecla rosie:

Pulpele le punem in apa cu sare la fiert timp de 15-20 minute.Intr-o tigaie punem ceapa taiata marunt,ulei de masline,usturoiul il dam pe razatoarea mica,iar sfecla pe razatoarea mare.Se pun toate la calit,dupa care se stinge cu vin rosu,condimentam si punem pulpele,se adauga si cutia de rosii cubulete,si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie,se lasa pana scade sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si cus-cus