Pulpe de pui la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 28 Feb 2010 | 3262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente (vegeta, cimbru, busuioc, oregano si piper),
  • 2 lingri de vin alb,
  •  2 mandarine,
  • apa,
  • ulei,
  • 2 cartofi 
  • un morcov.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, cartofii si morcovul, se stropesc cu o cana de apa, cu vinul si cu putin ulei, se condimenteaza, deasupra pulpelor se pun mandarinele taiate rondele si se dau la cuptor. Se tin la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui, pe pat de legume si leurda