Pulpe de pui la cuptor

de nadea68 in Pui, 3 Iul 2013 | 4538 vizualizari

 

...si un pic de carnita de pui...la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • apa
  • vin alb
  • rosmarin
  • cimbru
  • usturoi
  • sare
  • foaie de aluminiu :)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Se spala carnea si se pune untr-un recipient rezistent la cuptor.

Se adauga 2/3 pahare de apa.Se pun cateva fire de rosmarin ,cimbru,usturoi.

Se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 40/50 minute la 200°.

Dupa acest timp,se scoate carnea din cuptor, se ia foaia de aluminiu si se pune un pahar mare de vin. Se mai lasa la cuptor fara sa mai acoperim inca 20-30 minute pana sa rumeneste bine.

Se scoate din cuptor si se serveste cald .

TIPS-URI

1

eu am servit cu salata de varza alba si marar

2

sarea o puneti la inceput sau la sfarsit;eu prefer fara sare :)

3

am folosit vin rosu(imi lipsea cel alb) :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]