Pulpe de pui marinate in kefir

de Valclaudia in Pui, 20 Dec 2015 | 7268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 200 ml kefir
  • busuioc uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 punga de copt
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in kefir:

Spalam pulpele de pui si le stergem cu servetele absorbente.

Asezam pulpele intr-un castron, turnam kefirul peste ele, presaram 1 lingurita rasa busuioc uscat, sare si piper dupa gust si amesteca cu mana sa se imbrace pulpele in sosul format.

Acoperim castronul si il lasam la frigider peste noapte.

A doua zi preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele in punga de copt fara kefirul in care au stat la marinat, legam punga la gura si dam apoi tava la cuptor pentru 45 minute.

Scoatem tava din cuptor, decupam punga asa incat pulpele sa se poata rumeni si mai dam pentru 150 minute tava la cuptor la 220 grade.

Noi am servit pulpele cu piure de cartofi peste care am turnat putin sos care s-a format in timpul prepararii pulpelor in punga.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in kefir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.12.2015, 20:02

E ceva nou dar cred ca bun!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 09:57

bune!

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:24

Delicioase !!!! Puiul marinat in lactate este super-bun!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de piept de pui umplut