- 2 pulpe de pui (500 g);
 
    - un pliculet Vegeta condiment Universal pentru marinare;
 
    - 2 linguri bulion;
 
    - patrunjel.
 
						
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:
						
    - Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui.
 
    - Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min.
 
    - Se pregateste un vas termorezistent, se pun pulpele, se toarna o cana cu apa si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 35 min.
 
    - Se intorc din cand in cand, pentru a se rumeni pe ambele parti.
 
    - Dupa 35 min, se adauga 2 linguri cu bulion, se amesteca cu sosul si se mai da 25-30 min la cuptor.
 
    - La sfarsit, se presara patrunjel tocat.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.