Puiul face intodeauna casa buna cu ciupercile .
Pulpele inferioare dezosate si fara pelite se spala bine si se pun intr-un vas de copt din lut sau daca nu aveti intr-o tava.
Deasupra asezati ciupercile scurse de lichid.
Adaugati ceapa rondele , usturoiul si rosiile in sferturi .
Condimentati cu sare, piper boabe si oregano. Stropiti totul cu ulei de masline si otet balsamic.
Tava se da la cuptor 30 min. acoperita cu folie de aluminiu sau capac .
Se ridica folia si se mai lasa 15 minute la rumenit .
Serviti cu garnitura la alegere , cartof sau orez , merge chiar si cu cus-cus.
Pofta buna !!!
1
Pulpele inferioare sunt mai gustoase decat cele superioare la preparatele la cuptor sau la gratar .
2
Cei care au litiaza urica sau guta trebuie sa manance pui fara piele .
3
Daca se poate nu folositi prea multe sortimente de condimente deoasebite , mancarea va avea un gust mai distinct .