Pulpe de pui prajite in ceaun

de MotanLaOale in Pui, 13 Sep 2013 | 22572 vizualizari

 

Stiu ca o sa am multe critici si strambaturi din nas dar am poftit la asa ceva si am si facut, sa-mi treaca! :))))
Reteta interzisa celor cu colesterol mare sau dieta sanatoasa! :)))) >:D<
Ar trebui sa avem si noi buline ca la TV! :))))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui prajite in ceaun:

Pulpele se curata si se spala bine.

Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor.

Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime)

Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el.

Il folosesc numai la ptajit cartofi si rar carne.

Se pun pulpele in uleiul incins si se prajesc la foc mic.

Se intorc de mai multe ori.

Cand sunt rumenite bine, crocante pe alocuri, se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca cu mujdei de usturoi, cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Eu am facut o salata de rosii cu usturoi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mic ca sa aiba timp sa se faca puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite in ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de iarna