Pulpe de pui umplute

de lilik in Pui, 30 Dec 2010 | 9229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cas(sau cascaval)
  • sare,piper
  • praf de usturoi(sau 2 catei pisati)
  • 2 pahare vin alb
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate.

luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe fiecare putin usturoi,apoi le bagam in cuptorul incins la 200°.

cand incep sa sfaraie(dupa cca 10 min)punem deasupra un pahar cu vin alb si mai lasam asa 15-20 de minute dupa care punem celalalt pahar cu vin.

le intoarcem si la lasam inca 35 de minute cca(trebuiesc intoarse pe toate partile),dar depinde de cuptorul fiecaruia.vedeti cand sunt frumos rumenite pe toate partile si ca sa fiti siguri ca sunt gata faceti o sectiune intr-o pulpa.

cand le servim presaram putin patrunjel verde si punem sos din tava.

servim cu piure de cartofi sau salata.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos la cuptor