Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa

de Lau in Pui, 26 Mar 2014 | 5476 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul cucina.jugariu

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g cascaval
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • 100 ml vin
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa:

Pulpele de pui le spalam bine(le lasam sa se scurga)

Intre timp curatam ceapa,usturoiul si tocam,

Taiem cascavalul in cubulete

Luam fiecare pulpa de pui si desprindem putin pielea si umplem cu cascaval,ceapa si usturoi,

Asezam pulpele in tava si adaugam condimente dupa gust(eu am adaugat si 2 catei de usturoi taiat felii)

Adaugam apa si vinul,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 min dupa care luam folia si mai lasam cca 10 min pana se rumesc frumos deasupra,

Noi am servit cu salata,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu cascaval si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute