Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de La Ancuta in Pui, 30 Iun 2011 | 4918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 300- 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 cartifi
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).

Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul.

Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat. Dam deoparte pana pregatim carnea.

Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.

Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.

Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.

Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele. Scoatem din cuptor si servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor, cu legume fierte la abur